Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Fatura-E
Forumi për kulturën
Last

Fatura-E

Fatura-E mundëson pagimin pa letër të faturave të përsëritshme të Regio Energie Amriswil (REA).

Fëmijët

Nga kopshti ditor i fëmijëve, në tryezën e drekës e deri tek bursa e veshjeve për fëmijë – në Amriswil gjejnë prindër dhe fëmijë një ofertë të shumëllojshme: Biblioteka, Qendra prindër-fëmijë "EKidZ", Kopshte fëmijësh , Shtëpia e fëmijëve pleshti "Floh" , Bursa e veshjeve për fëmijë, Ludoteka, Vendi i këshillimit për nëna dhe baballarë , Shkollat, Këshillime për çifte, familje dhe të rinj, Grupi i lojërave në AmriswilTagesschule Nostra.

Festa e gjumashëve
Festa e gjumashëve

Që kur stuhia Lothar" në vitin 1999 çori një gropë nga pylli "Bilcheholz" në Hagenwil, zhvillohet atje çdo vit në korrik «festa më e çmendur e pyllit që prej kohës që kur ekzistojnë bredhat». www.siebenschlaeferparty.ch

Festa e rrugës
Festa e rrugës

Që prej vitit 2001 zhvillohet çdo dy vjet në verë festa dyditore amriswiljane e rrugës. Informacione: www.strassenfest.ch

Festa federale

Më datën 1 gusht (dita e festës nacionale zvicerane) zhvillohet në Amriswil festa federale, organizuar nga shoqata e qarkullimit Amriswil dhe përfaqësive të vendit.

Fetë

Në Amriswil janë të përfaqësuara bashkësitë e mëposhtme fetare: Kisha e lirë evangjeliste Chrischona (www.chrischona-amriswil.ch), Komuniteti i kishës evangjeliste Amriswil-Sommeri, Ushtria kuruese "Heilsarmee" e Amriswil-it, Komuniteti kishtar katolik në Amriswil, Komuniteti kishtar katolik në Hagenwil, Kisha neoapostolike Amriswil (www.amriswil.nak.ch), Komuniteti sirian ortodoks Amriswil.

Firmat

Shoqata industriale, Shoqata e aktivitetit ekonomik

Forumi për kulturën
Forumi për kulturën

Në forumin e kulturës në rrugën Bahnhofstrasse" nr. 22, të ndërtesës së dikurshme industriale «Cartonage», zhvillohen aktivitetet kulturore. Programi dhe pyetje për qiranë e sallës: www.kulturforum-amriswil.ch Dalja për dëfrim

Next