Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Frauenfeld
Gazeta amriswil aktuell
Last

Frauenfeld

Qyteti Frauenfeld me mbi 25'000 banore dhe banorë është qyteti më i madh dhe vendi kryesor i i kantonit Thurgau. Këtu gjendet selia e administratës kantonale.

G

Gastronomia

Në Amriswil ka hotele, të ndryshme, restorante, bistro, stenda për bufe, bare dhe klube. Një liste e lokaleve gjendet nën www.local.ch nën nocionin e kërkimit «Restaurants» në «8580 Amriswil».

Gaz natyror

Pjesa për furnizimin me gaz natyror të Regio Energie Amriswil (REA) furnizon pjesë të mëdha të zonës së qytetit me gaz natyror të pajtueshëm me mjedisin. Gazi tërhiqet nga lidhja me qëllim për furnizimin me gaz "Oberthurgau/See "(GOS).

Gazeta

Mediat

Gazeta amriswil aktuell

Organi zyrtar i publikimit i qytetit Amriswil del të premteve (përjashtuar pushimet shkollore) dhe shpërndahet falas në të gjitha shtëpitë.

Kontakti:

Redaksia
e gazetës "amriswil aktuell"
Kancelaria e qytetit
Arbonerstrasse 2
8580 Amriswil
Telefoni 071 414 11 11
E-Mail: redaktion@amriswil.ch

Botimet
Ströbele Kommunikation
Telefoni 071 466 70 50
E-Mail: info@stroebele.ch

Next