Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Gjendja civile në qarkun Arbon
Gjimnazi
Last

Gjendja civile në qarkun Arbon

Gjendja civile është përgjegjëse për komunat Amriswil, Arbon, Dozwil, Egnach, Hefenhofen, Horn, Kesswil, Roggwil, Romanshorn, Salmsach, Sommeri dhe Uttwil. Në detyrat bëjnë pjesë ndër të tjerat legalizimi i lindjeve, lidhja e martesave, partneriteti dhe rastet e vdekjes. Martesa kryhen sipas zgjedhjes në rrugën Kirchstrasse" nr.13, në kështjellën e ujit Hagenwil ose në komunën e banimit brenda qarkut.

Kontakti dhe oraret e hapjes:

Gjendja civile e qarkut Arbon
Kirchstrasse 13
Postfach
8580 Amriswil
Telefon  058 345 16 45
Fax 058 345 16 46
E-Mail: zivilstandsamt.arbon@tg.ch

Të hënë, të martë
dhe të enjte:
Ora 8.30 deri 11.30 dhe
Ora 14 deri 17
Të premte : 
Ora 8.30 deri 11.30

ose sipas marrëveshjeve në telefon

Gjërat me vlerë shikimi

Shtëpia e vjetër e priftit , "Muni" i Amriswil-it, Pellgu i Biessenhofer-it, Shtëpia "Bohlenständer" , Kisha evangjeliste në Amriswil, Këneta "Hudelmoos", Qela e Biessenhofen-it, Muzeu i vendit , Salla "Pentorama", Muzeu i shkollës , Shatërvani "Spoerlé-Brunnen", Shtëpia e Qytetit, Plazhi për banjë i Amriswil-it, Kështjella e ujit Hagenwil, Kulla e lidhjes së biznesit

Gjimnazi

Matura mund të përfundohet në shkollën kantonale në Romanshorn (www.ksr.ch), në shkollën kantonale në Frauenfeld (www.kanti-frauenfeld.ch) dhe në shkollën pedagogjike për maturën në Kreuzlingen (www.pmstg.ch) .

Next