Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Këshillime për çifte, familje dhe të rinj
Koleksioni i karrocave-Sallamann
Last

Këshillime për çifte, familje dhe të rinj

Këshillimi regjional për çifte, familje dhe të rinj (dikur këshillimi për prindër dhe të rinj) ndodhet nën çatinë e shoqtës "conex familia" në rrugën "Wuhrstrasse" nr. 2. Ai mbështet të rinjtë, prindërit ose çiftet në rast të problemeve, konflikteve dhe vështirësive të llojeve të ndryshme. Këshilluesit qëndrojnë nën detyrimin për heshtje. Biseda e parë është e padetyrueshme dhe falas. Kontakti: 071 411 88 82

Këshillime për familjen

Shoqata "conex familia"
Këshillime për çifte, familje dhe të rinj

Kështjella e ujit Hagenwil
Kështjella e ujit Hagenwil

Kështjella e Hagenwil-it iu takon ö kështjellave të ujit më të mirëmbajtura në Zvicër. Që më tepër ü se 200 vjet ajo është pronë e familjes Angehrn, e cila ka një restorant në kështjellë dhe barin e kalasë "Burgbar" në bodrumin e mushtit ü si dhe që prodhon verën e vet. Në kështjellë zhvillohen lojërat festive të kështjellës
www.schloss-hagenwil.ch

Kisha evangjeliste Amriswil

Kulla e kishës evangjeliste në qendër të Amriswil-it është, me 75 metra, më e larta në Thurgau. Kisha neogotike u ndërtua nga viti 1890 deri në vitin 1892, për herë të fundit ajo u rinovua në vitin 1992. Objekt zbukurimi janë dritaret me ngjyra të kishës të piktorit dissenhofjan dhe artistit të xhamit Carl Roesch. Komuniteti i kishës evangjeliste Amriswil-Sommeri

Kishat

Feja

Kishat e vendit

Komunitetit kishtar evangjelist Amriswil-Sommeri, Komunitetti kishtar katolik Amriswil, Komuniteti kishtar katolik Hagenwil

Klubi Basement
Klubi Basement

Anëtarët e klubit Basement" organizojnë për të rinj dhe për të mbetur të rinj koncerte dhe aktivitete në një sallë të një fabrike të dikurshme në Schrofen. Dalja për dëfrim

Koha e lirë

Biblioteka/Ludoteka, Mundësi për blerje, Muzetë, Pishina e Amriswil-it, Impianti sportiv "Tellenfeld", Impianti për sport dhe kohë të lirë 1001, Plazhi i banjës Uttwil, Sport, Forumi për kulturën

Koleksioni i karrocave-Sallamann

Në rrugën St. Gallerstrasse" nr. 12 gjendet koleksioni karrocave i industrialistit të tekstileve Robert Sallmann. Ekspozita tregon një koleksion privat me karroca historike, makina, slita dhe mjete me rrota. Pyetje: 071 414 12 39 Muzetë

Next