Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Pasaporta
Pellgu i tjegullave Ziegeleiweiher
Last

Pasaporta

Për lëshimin e një pasaporte në kantonin Thurgau është përgjegjëse zyra e pasaportave në Weinfelden. Marrja e nënshtetësisë

Kontakti dhe oraret e hapjes:

Vendi kantonal për letërnjoftimet/zyra e pasaportave bü
Bahnhofstrasse 12
Postfach 240
8570 Weinfelden
Telefon 058 345 13 80
Faks 058 345 13 81
E-Mail ausweisstelle@tg.ch
www.passbuero.tg.ch

Të hënë deri të premte :
Ora 8 deri 12 dhe
Ora 13.30 deri 17

Pasaporta e pushimeve

Pasaporta e pushimeve të Amriswil-it ofron gjatë një jave në pushimet verore të shkollës një program të gjerë për fëmijët e shkollës (të shkollës primare dhe të kopshtit të fëmijës). Aktivitetet përmbajnë kurse sporti, pune dhe përjetimi. www.ferienpass-amriswil.ch

Pasaporta zvicerane

Marrja e nënshtetësisë, Pasaporta

Patrulla e qenve

Patrulla e qenve e organizuar nga qyteti Amriswil kujdeset natën për siguri në zonën e komunës. Ajo ka të drejtë, të kryejë kontrolle ndaj personave dhe bashkëpunon ngushtë me policinë e kantonit.

Pellgjet

Pellgu i Biessenhofer-it, Pellgu i akullit , Pellgu i Hellmühle-s

Pellgu Hellmühleweiher

Zona rreth pellgut është një zona e afërt e çlodhjes në Amriswil. Pellgu

Pellgu i akullit
Pellgu i akullit

Pellgu i akullit , i quajtur edhe pellgu i tjegullave, është një mbetje e industrializimit. Në vitin 2005 ai u përtërij dhe është një zonë në afërsi për ç'lodhje e qytetit. Një çerek i zonës së bregut është i hapur për vizitorët. Pjesa tjetër e bregut u mboll në mënyrë intensive me bimë. Në dimrat e ftohtë akulli mbi pellg fton për të rrëshqitur me patina.
Pellgu

Pellgu i Biessenhofer-it
Pellgu i Biessenhofer-it

Pellgu i madh i Biessenhofer-it u formua artificialisht rreth vitit 1650 dhe është sot një zonë lëshimi vezësh për amfibët dhe me rëndësi nacionale. Zona e afërt e çlodhjes përfshin gjithsej tre pellgje. Ajo kufizohet me komunën gjitonë Erlen dhe është e pajisur me një vend për zjarr. Pellgu

Pellgu i tjegullave Ziegeleiweiher

Pellgu i akullit "Eisweiher"

Next