Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Peshkimi
Politika
Last

Peshkimi

Kush peshkon në kantonin Thurgau, ka nevojë për një kartë kantonale peshkimi (përjashtimet janë të mundshme). Krahas kartës së peshkimit është e nevojshme një lejë speciale për ujërat e veçanta. Në Amriswil do të bëhet shpallja e konkursit për dhënien me qira të peshkimit të përroit "Hegibach" si dhe të përroit "Aach", herën tjetër në vitin 2017.

Pija e fundvitit Silvesterapéro

Në pijen e fundvitit Silvesterapéro" të shoqatës së qarkullimit të Amriswil-it takohen amriswiljanet dhe amriswiljanët rreth mesnatës në sheshin e tregut "Marktplatz". Prosekon e ofron qyteti i Amriswil-it.

Pishina e Amriswil-it
Pishina e Amriswil-it

Banja e fëmijëve, pellgu për biseda me një rrëshqitëse të madhe dhe me kanalin e rrymës së ujit, pishina 50-metra e notimit dhe kulla e vogël e kërcimit e bëjnë pishinën një vend takimi për të rinj e të vjetër. Ngjitur me pishinës gjendet një impiant minigolfi.

Planet e vendit

Në sportelin e informacionit në Shtëpinë e Qytetit mund të merren falas plane të qytetit. Plane të mëdhenj informacioni informojnë vizitorët dhe vendasit në lartësinë e rrugës "Bahnhofstrasse" nr. 13b. Një plan i vendit i qytetit të Amriswil-it gjendet "online" nën Google Maps.

Platforma Twitter

www.twitter.com/ qytetiamriswil mediat sociale

Plazhi për banjë i Amriswil-it
Plazhi për banjë i Amriswil-it

Amriswil-i disponon një vend kampimi në liqenin Bodensee" në Uttwil. Plazhi për banjë ka një lëndinë për t'u shtrirë, një vend lojnash për fëmijë si dhe një restorant. www.strandbad-amriswil.ch

Pleqëria

Banimi në pleqëri, Banimi me përkujdesje, Seskioni për sëmundjen e idiotësisë, Shërbimi për ushqimin, Pro Senectute, Spitex Oberthurgau

Policia

Numrat e telefonit 117 Posta e policisë Amriswil, Shkolla e policisë në Zvicrën lindore

Policia e kantonit Thurgau

Posta e policisë në Amriswil

Politika

Mbledhje e komunës, Partitë, Këshilli i qytetit

Next