Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Qela e Biessenhofen-it
Qendra regjionale për pranim (RAZ)
Last

Qela e Biessenhofen-it

Në vitin 1454, për nder të shenjtit Jacobus, u ngrit në Biessenhofen një qelë. Që prej vitit 1911 kjo bën pjesë në komunitetin kishtar të atëhershëm katolik të krijuar të ri në Amriswil. Përtëritja e fundit u krye në vitin 2010.

Qendra e blerjes Amriville

Kështu quhet qendra dytë më e madhe në kantonin Thurgau. Ajo është në rrugën "Kirchengasse" nr 11. www.amriville.ch Mundësitë për blerje

Qendra për prindër dhe fëmijë (EKidZ)

Shoqata EKidZ" është një shoqatë pa për përfitim e pavarur nga ana politike dhe nga ana fetare. Shoqata nxit takimet dhe mundëson shkëmbimin e përvojës. Në ofertat në rrugën "Weinfelderstrasse" nr. 38 bën pjesë edhe takimi «Chnöpflitreff», shtëpia e fëmijëve "Kinderhüte", kurse, një dhënie me qira e një hapësire dhe shumë të tjera. Kontakti: 071 411 57 42, info@ekidz.ch, www.ekidz.ch

Qendra regjionale për ndërmjetësim pune (RAV)

RAV"-i ju ndihmon juve gjatë bërjes së kërkesës për sigurimin ndaj papunësisë dhe pranon regjistrime. Më tej ajo kontrollon vulat mujore dhe ndërmjetëson punë. Kërkuesit e vendeve të punës kanë të drejtë për këshillim, analizë të karrierës së punës si dhe sqarim të mundësive të formimit të mëtejshëm ose masave për hyrjen në tregun e punës. Zyrat e "RAV"-it Amriswil gjenden në rrugën "Egelmoosstrasse" nr.3. Kontakti: 058 345 17 45

Qendra regjionale për pranim (RAZ)

Impianti i djegies së mbeturinave në Thurgau (KVA) ushtron në Hefenhofen një qendër për pranim dhe për mbeturina, ku ju mund të hiqni në mënyrë të përshtatshme mbeturina të ndryshme dhe mbetje nga gjelbërimi. Mbeturinat

Kontakti dhe oraret e hapjes:

RAZ Hefenhofen
Grundholzstrasse" nr. 9, Moos
8580 Amriswil
Telefon 071 411 57 27

Të hënë deri të premte:
Ora 7.30 bis 11.45 dhe
Ora 13.30 deri16.45
Të shtunë: ora 9 deri në 11

Next