Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Salla Pentorama
Shatërvani Spoerlé-Brunnen
Last

Salla Pentorama
Salla Pentorama

Qendra pesëkëndëshe e aktiviteteve është simboli i ri i Amriswil-it. Ajo u hap në vitin 2007. Që atëhere zhvillohen atje koncerte, ekspozita dhe festa. Ajo ofron 2500 vende më këmbë dhe 1200 vende ulur dhe është e përshtatshme edhe për kongrese dhe seminare. www.pentorama.ch
Dalje për argëtim

Të marrësh me qira sallën

Kancelaria e qytetit Amriswil
Ndërtesa e qytetit
Zyra ü nr. 12
Telefon 071 414 12 32
E-Mail pentorama@amriswil.ch

Për ü festa private salla "Pentorama" mund të rezervohet vetëm tre muaj më parë.

Salla Schützenstube

Kjo hapësirë në impiantin regjional të qitjes Almensberg (RSA) ofron vend për deri në 100 persona dhe, në raste aktivitetesh të shoqatës ose aktivitetet private, mund të merret me qira në administratën e ndërtimit.

Samichlaus-i

Më 6 dhjetor është dita e Samichlaus-it. Në këtë kohë Samichlaus-i (Nikolaus-i) viziton dhomat private dhe iu sjell fëmijëve mandarina, arra, lajthi dhe çokollata. Informacione: 079 222 00 93, pfadichlaus@gmail.ch

Schocherswil

Rajoni më i ri i Amriswil-it iu bashkua në vitin 1997 komunës politike të Amriswil-it .

Schollenberg

Vendqëndrimi i rezervuarit të ri të ujit i Regio Energie Amriswil (REA) mban në të kullën e soditjes së panoramës së shoqatës së aktivitetit ekonomik.

Seksioni i sëmundjes së idiotësisë

Në qershor të viti 2011, në Qendrën për pleqtë dhe shërbimin të Amriswil-it, APZ", bëhej hedhja e lopatës së parë për projektin e ri të seksionit të sëmundjes së idiotësisë. Krijohet një seksion me kopshte për 24 njerëz me sëmundjen e idiotisë, dymbëdhjetë banesa për pleqtë me lidhje në banimin me përkujdesje dhe një sallë me shumë funksione për 150 persona. Përveç kësaj marrinshërbimet e "Spitex-it" të Amriswil-it dhe rrethinat hapësira të reja. www.apz-amriswil.ch Banimi në pleqëri

Shatërvani Spoerlé-Brunnen

Shatërvani «Fantasia» në sheshin Radolfzellerplatz" është një simbol i Amriswil-it. Qyteti ja dhuroi këtë shatërvan vetes, i cili u krijua nga artisti vendas Bruno Spoerlé, në vitin 1999 si një monument me rastin e jubileut të 1200-vjetorit.

Next