Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Turizmi në Thurgau
Varrimi
Last

Turizmi në Thurgau

Organizata e tregtimit të kantonit Thurgau si një destinacion turizmi i ka zyrat e saj në ndërtesën e Regio Energie Amriswil. www.thurgau-tourismus.ch

U

Ujë

Më tepër se 12'000 klientë furnizojnë Regio Energie Amriswil (REA) në Amriswil dhe Hefenhofen çdo ditë me ujë të pijshëm. Për këtë përdorin "REA" -të rreth 98 kilometra linja uji.

Ujërat e zeza

Impianti i pastrimit të ujërave të zeza (ARA) Moos

Ulja e çmimit të primit

Për sqarimin e pretendimeve për uljen e çmimit nga arka shëndetësore ju mundni përkatësisht deri në fund të vitit të njoftoheni tek vendi i kontrollimit të arkave të sigurimit shëndetësor.

Ushtria

Vend kontakti për çështjet ushtarake është zyra për mbrojtjen e popullsisë dhe ushtrinë e kantonit Thurgau
; Administrata kantonale

Ushtria kuruese Heilsarmee

Ushtria kuruese Heilsarmee", për shkak të angazhimit të saj social , vlen si një kishë e lirë me vlerësimin më të lartë nga popullsia. Korparmata në Amriswil në rrugën "Säntisstrasse" 42-44 ofron krahas shërbesës fetare javore, aktivitete dhe shërbime të tjera. Grupi angazhohet për të shpërfillurit nga ana sociale - për shembull në shpërndarjen e lëndëve ushqimore të organizatës «Tischlein deck dich» ose me strehimet në rast emergjence. www.heilsarmee-amriswil.ch

V

Varrezat

Qyteti i Amriswil-it ka tre varreza: Amriswil, Hagenwil dhe Oberaach. Varrimi

Varrimi

Drejtuesit e varrezave dhe punonjësit e shërbimeve për qytetarët mbështetin të afërmit e të vdekurve në rast vdekjeje, gjatë organizimit të ceremonisë mortore dhe informojnë për mundësitë e varrimit. Kontakti: 071 414 12 12, numri për rast emergjence në mbrëmje dhe në fundjavë: 079 421 66 05.

Next