Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Vrapimet
Zyra e punës
Last

Vrapimet

Amriswil-i disponon një shteg për sport në pyllin Leimatwald". Si shtesë ka edhe një rruga sportive "Finnenbahn" nëTellenfeld.

Y

Yoyo

Vend i specializuar për punën me të rinjtë "Yoyo"

Z

Zgjedhjet dhe votimet

Zviceranet dhe zviceranët zgjedhin përfaqësuesit e tyre për parlamentin nacional dhe kantonal si dhe për qeveritë e kantonit dhe të qytetit. Përveç kësaj populli voton mbi projekte të duhura. Rreth 90 përqind e dokumenteve të zgjedhjeve dhe të votimeve hyjnë sot nëpërmjet letrës për tek kancelaria e qytetit . Në të gjitha rajonet e qytetit Amriswil mund të votohet edhe në kutinë e votimit. Mbledhja e komunës së qytetit Amriswil zhvillohet në dhjetor.

Zjarrfikësja

Të gjithë anëtarët e zjarrfikëseve të Amriswil-it bëjnë shërbim mbi bazën vullnetare dhe ndihmojnë për shpëtimin e personave dhe kafshëve, në rast të luftimit të djegieve të çdo lloji ose në shërbimin e qarkullimit. Edhe nënshtetas të huaj janë të mirëpritur. www.feuerwehr-amriswil.ch, numri i telefonit të emergjencës 118

Zyra e përmbarimit

Gjykatësi i paqes dhe Zyra e përmbarimit

Zyra e punës

Zyra e punës është vendi i kontaktimit për të gjithë të papunët. Punonjësit kontrollojnë afatet e pushimit nga puna, informojnë për të drejtat dhe detyrat dhe dorëzojnë dokumentet e nevojshme për regjistrimin. Përveç kësaj ata japin terminat për kontaktet e para me "Qendrën regjionale për ndërmjetësim pune RAV" dhe vërtetojnë vendbanimin. Zyra e punës është pjesë e shërbimeve për sigurimin social të qytetit dhe ndodhet në katin përdhes të Shtëpisë së Qytetit në zyrën nr. 3. Kontakti: 071 414 12 16 ose shërbimet për sigurimin social @amriswil.ch

Next