Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Last

E

Ekskursione

Ekskursione

Pellgu i Biessenhofer-it Pellgu i Biessenhofer-it

Pellgu i madh i Biessenhofer-it u formua artificialisht rreth vitit 1650 dhe është sot një zonë lëshimi vezësh për amfibët dhe me rëndësi nacionale. Zona e afërt e çlodhjes përfshin gjithsej tre pellgje. Ajo kufizohet me komunën gjitonë Erlen dhe është e pajisur me një vend për zjarr. Pellgu

Pellgu i akullit Pellgu i akullit

Pellgu i akullit , i quajtur edhe pellgu i tjegullave, është një mbetje e industrializimit. Në vitin 2005 ai u përtërij dhe është një zonë në afërsi për ç'lodhje e qytetit. Një çerek i zonës së bregut është i hapur për vizitorët. Pjesa tjetër e bregut u mboll në mënyrë intensive me bimë. Në dimrat e ftohtë akulli mbi pellg fton për të rrëshqitur me patina.
Pellgu

Next