Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Last

E

Events

Events

Krosi Amriswiler City-Run Krosi Amriswiler City-Run

Të shtunën e parë në shtator grumbullohen në sheshin e tregut Marktplatz" të gjithë të pasionuarit e vrapimit për krosin "Amriswiler City-Run". www.city-run.ch

Ekspozita e krishtlindjeve dhe e kohës katërjavore të krishtlindjeve (AWA) Ekspozita e krishtlindjeve dhe e kohës katërjavore të krishtlindjeve (AWA)

Çdo dy vjet, përkatësisht në fund të nëntorit në sallën "Pentorama" zhvillohet ekspozita e krishtlindjeve dhe e kohës katërjavore të krishtlindjeve. Dyqanet e specializuara dhe zejtarët tregojnë prodhimet dhe shërbimet e tyre. Në ofertat bëjnë pjesë edhe pijetore. www.awa-amriswil.ch

Amriswil-i në akull Amriswil on Ice Amriswil-i në akull Amriswil on Ice

Mbi fushën e akullt të hapur në sheshin e tregut Marktplatz" takohen amrisvilianet dhe amrisvilianët përkatësisht në vitet teke në kohën e krishtlindjeve. www.amriswilonice.ch

Next