Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Last

K

Kulturë

Kulturë

Klubi Basement Klubi Basement

Anëtarët e klubit Basement" organizojnë për të rinj dhe për të mbetur të rinj koncerte dhe aktivitete në një sallë të një fabrike të dikurshme në Schrofen. Dalja për dëfrim

Shtëpia Bohlenständer Shtëpia Bohlenständer

Ndërtesa me tre pjesë është një dëshmitare e të kaluarës, në këtë lloj ajo nuk mund të gjendet askund në Thurgau. Në ndërtimin nga shekulli i 16-të gjendet sot një ekspozitë, e cila i dedikohet jetës së fermerëve të vegjël të Thurgau-t para industrializimit. Në plevicë zhvillohen ekspozita që ndërrohen dhe aktivitete kulturore. Oraret e hapjes: Të dielën e parë në muaj, ora 14 deri 17. Muzetë

Forumi për kulturën Forumi për kulturën

Në forumin e kulturës në rrugën Bahnhofstrasse" nr. 22, të ndërtesës së dikurshme industriale «Cartonage», zhvillohen aktivitetet kulturore. Programi dhe pyetje për qiranë e sallës: www.kulturforum-amriswil.ch Dalja për dëfrim

Next