Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Last

S

Sport

Sport

Volejboll plazhi Volejboll plazhi

Në fushën e sportit Tellenfeld" ka në dispozicion katër fusha publike volejbolli plazhi. Impinati sportiv "Tellenfeld"

Biblioteka Biblioteka

Biblioteka dhe ludoteka Amriswil janë të organizuara si shoqata dhe kanë hyrë me qira në forumin kulturor "Kulturforum Amriswil" në rrugën "Bahnhofstrasse" nr. 22. Shoqata mbështetet nga qyteti financiarisht. Oferta e shumëllojshme e mediave ju qëndron e hapur banoreve dhe banorëve të komunës. Oraret e hapjes dhe oferta dixhitale ju i gjeni në www.bibliothek-amriswil.ch.

Impianti i minigolfit Impianti i minigolfit

Direkt ngjitur me pishinën në Amriswil gjendet një impiant minigolfi.

Sport Sport

Futboll, hendboll dhe volejboll janë llojet e sporteve më të pëlqyera të shoqatave në Amriswil. Kontakte: Futboll: FC Amriswil (www.fcamriswil.ch)

Next