Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Arsimi
Banesa
Last

Arsimi

Shkollat profesionale, Bashkësia e interesave-formimi për të rritur Amriswil IGEA, Shkolla e kantonit në Romanshorn, Shkolla e policisë në Zvicrën lindore, Shkolla primare, Shkolla sekondare, Shkolla e talenteve "Swiss Volley Talent School", Komuniteti i shkollës popullore Amriswil-Hefenhofen-Sommeri

Arsimimi për të rritur

Bashkësia e interesave-arsimimi për të rritur Amriswil "IGEA"

Art rrethrrotullim

E "Bull" dhe "Bass" janë dy artworks tepërt gyroscopes dy Amriswil që kanë shkaktuar mjaft një trazim.

Autobusi

Amriswil-i është një nyje qarkullimi e autobusëve ngjyrë portokalli të kurseve të makinave të Oberthurgau-t. Nga stacioni-SBB (Shoqëria Federale Zvicerane e Trenave) qarkullojnë autobusë për në Arbon, Bischofszell, Romanshorn ose Muolen. Për në spitalin Münsterlingen" qarkullojnë po ashtu nga sheshi i stacionit të trenit makina poste. Planet e qarkullimit: www.sbb.ch.

Autoriteti i pajtimit

Autoriteti i pajtimit është përgjegjës për pyetje në çështjet ligjore të qirasë, të cilat kanë të bëjnë me një objekt qiraje në qytetin e Amriswil-it. Nëse qiramarrësit ose qiradhënësit, për shkak të zënieve, duan të hapin një procedurë pajtimi, atëhere ata duhet të shkojnë në një autoritet pajtimi për çështje qiraje. Ky përpiqet, në një procedurë pa kosto, të arrijë një marrëveshje ndërmjet palëve. Kontakti: 071 414 12 09, schlichtungsbehoerde @amriswil.ch

Autostrada

Amriswil-i është vetëm tetë minuta larg nga rruga «Arbon West» që të çon në autostradë në drejtim të St. Gallen.

B

Banesa

Platforma më të rëndësishme e internetit për marrjen me qira dhe për dhënien me qira të banesave në Amriswil është Immopage" e bankës kantonale të Thurgau-t. www.immopage.ch

Next