Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Dyqanet e specializuara të Amriswil-it
Fantasia
Last

Dyqanet e specializuara të Amriswil-it

Lidhja e dyqaneve të specializuara të Amriswil-it (AFG) bashkon dyqane të specializuara të detajeve dhe ka për qëllim, ta organizojë Amriswil-in atraktiv dhe inovativ si vend blerjeje . AFG"-ja përfaqëson interesat e degëve të ndryshme kundrejt autoriteteve si dhe mediave dhe klientëve. Shoqata organizon përveç kësaj tregun e kohës katërjavore të krishtlindjeve. www.afg-amriswil.ch

Dyqani second hand

Bursa e veshjeve për fëmijë, Bursa e skive, Bursa e biçikletave, Dhoma e vjetërinave

E

E diela e muzeve

Përkatësisht në të dielën e parë të muajit (përveç se në janar dhe në gusht) shtëpia "Bohlenstände", muzeu i vendit dhe muzeu i shkollës janë të hapur nga ora 14 deri në orën 17. Hyrja është falas.

E drejta e qytetarëve

Marrja e nënshtetësisë

Egg

Kështu quhet «mali i shtëpisë» së Amriswil-it duke përfshirë edhe malin me rrush.

Ekonomia

Në qytetin e Amriswil-it ndodhen mbi 550 qendra pune me gati 5000 vende pune në industrie, aktivitete ekonomike, ndërtim dhe në shërbime. Shoqata industriale, Shoqata e aktivitetit ekonomik

Ekspozita e krishtlindjeve dhe e kohës katërjavore të krishtlindjeve (AWA)
Ekspozita e krishtlindjeve dhe e kohës katërjavore të krishtlindjeve (AWA)

Çdo dy vjet, përkatësisht në fund të nëntorit në sallën "Pentorama" zhvillohet ekspozita e krishtlindjeve dhe e kohës katërjavore të krishtlindjeve. Dyqanet e specializuara dhe zejtarët tregojnë prodhimet dhe shërbimet e tyre. Në ofertat bëjnë pjesë edhe pijetore. www.awa-amriswil.ch

Energjia

Qyteti i Amriswil-it ndjek një politikë të qëndrueshme energjie. Në vitin 2007 u përurua lidhja për ngrohjen Egelmoos. Në vitin 2010 Amriswil-i morri çmimin qytet i energjisë. Përveç kësaj u zgjidh kjo si një «komunë pilot -2000 Watt» Këshilla për energjinë

F

Facebook

www.facebook.com/ stadtamriswil
Mediat sociale "Social Media"

Fantasia

Shatërvani "Spoerlé-Brunnen"

Next