Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Last

 

Gjuha"Amriwelsch". Ta kuptosh Amriswil-in.

Manuali i gjerë "Online" për jetën e përditshme me mbi 200 këshilla dhe informacione: zbuloni ato në tetë gjuhë të ndryshme.
 
Çfarë është «slowUp»? Ku ndodhet spitali më i afërt?  Si ti hiqni mbeturinat sipas rregullave të caktuara? Gjuha "Amriwelsch" ua shpjegon juve Amriswil-in, ua lehtëson jetesën dhe u ndihmon në përditshmërinë tuaj
 
Hapni ju informacione të vlefshme në gjermanisht ose të  përkthyera në shqip, anglisht, italisht, portugalisht, serbisht, spanjollisht dhe  turqisht. Në fond do t'i gjeni mbi  200 regjistrime  për jetën në Amriswil, këshilla për kohën e lirë, adresa dhe kontakte. Përveç kësaj ju do të njiheni edhe me tregimet e njerëzve, të cil¨üet flain gjuhë të tjera dhe ofrojnë këshilla për ju.
 
 Zyra pë rintegrim në Amrsiwil ju ofron nëpërmjet gjuhës"Amriwelsch" të gjithë të ardhurave të reja dhe të ardhurve të rinj ndihmë praktike për jetën e përditshme.
 
Ju urojmë kënaqësi e sukses gjatë kërkimit nga A si "Aach" deri në Z si "Zivilstandsamt"(gjendja civile).

Administrata e qytetit të Amriswil-it, Tel. 071 414 11 11

 

Next