Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Hagenwil
Impiantet e parqeve
Last
H

Hagenwil

Këtë rajon posta e mban nën 8580 Hagenwil bei Amriswil. Në Hagenwil qëndron kështjella historike e ujit Hagenwil, e cila vlen si gjëja më e rëndësishme e Amriswil-it me vlerë që të shikohet. Përveç kësaj këtu gjendet një nga kishat e Amriswil-it. Që në vitin 1979 komuna e vendit Räuchlisberg-Hagenwil Räuchlisberg i takonkomunës politike të Amriswil-it.

Heqja e kufomave të kafshëve

Vendi i heqjes

Hipoteka dhe Noteria e Amriswil-it

Hipoteka është përgjegjëse për mbajtjen e regjistrit të kadastrës, Noteria legalizon biznese ligjore të ndryshme. Hipoteka dhe noteria bëjnë pjesë në administratën kantonale. Walhallastrasse 2, 9320 Arbon.

Kontakti dhe oraret e hapjes:

Hipoteka Arbon
Walhallastrasse 2
9320 Arbon

Telefon 058 345 33 60

Të hënë deri të premte:
Ora 8 deri 11.30 dhe
Ora 14 deri 17

Noteria
Walhallastrasse 2
9320 Arbon
Tel. 058 345 70 95
Fax 058 345 70 96
notariat.arbon@tg.ch

Të hënë deri të premte:
Ora 8 deri 12 Uhr dhe
13.30 deri 17 

Hotelet

Lista e strehimeve të shoqatës së qarkullimit të Amriswil-it jep informacione për mundësitë e kalimit të natës në Amriswil. www.verkehrsverein-amriswil.ch

I

Impiantet e parqeve

Amriswil-i disponon impiantet e mëposhtme të parqeve: Parku Radolfzellerpark" (sheshi "Radolfzellerplatz"), Pellgu "Eisweiher", Pellgu "Hellmühleweiher", parku "Pärkli Säntisstrasse", parku "Pärkli Köpplishaus" dhe parku "Pärkli Biessenhofen".

Next