Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Posta e policisë Amriswil
Qarkullimi publik
Last

Posta e policisë Amriswil

Posta e policisë në Amriswil e policisë kantonale Thurgau në rrugën Bahnhofstrasse 38 është përgjegjëse për zonat e komunave politike të Amriswil-it, Hefenhofen-it dhe Sommeri-it. Që prej viti 2008 është vendosur këtu edhe zyra e vendit për sendet e humbura.

Kontakti dhe oraret e hapjes:

Posta e policisë Amriswil
Bahnhofstrasse 38 
8580 Amriswil
Telefon 071 221 47 00
Rast emergjent 117

Të hëne deri të premte:
ora 8 deri 11.30 dhe
Ora 13.30 deri 17
Të enjte:
Ora 8 deri 11.30 dhe
Ora 13.30 deri 18
Të shtunë:
Ora 8 deri 11.30

Presidenti

Presidenti ka për detyrë udhëheqjen e këshillit të qytetit dhe tëadministratës së qytetit

Profesioni

Shkollat profesionale, Këshillim për profesionin dhe studimet në Amriswil

Puna vullnetare

Shoqata e dobishme për të gjithë e grave të Amriswil-it

Q

Qarku Arbon

Qarku Arbon është një bashkim i zonës së Oberthurgau-t. Në qark bëjnë pjesë komunat Amriswil, Arbon, Dozwil, Egnach, Hefenhofen, Horn, Kesswil, Roggwil, Romanshorn, Salmsach, Sommeri dhe Uttwil.

Qarkullimi

Autostradat, Vinjeta për autostradën, Stacioni i trenit, Autobusi, Qarkullimi publik, Rrugë për biçikletë, Taksi qyteti, Zyra e qarkullimit rrugor

Qarkullimi publik

Amriswil-i është qendra regjionale në Oberthurgau". Qyteti disponon një stacion të "Intercity-it" të SBB-së të linjës Zyrih-Romanshorn, është nyje qarkullimi e kurseve të makinave të Oberthurgau-t (AOT) dhe vendos lidhjen e një makine poste për në spitalin Münsterlingen. Përveç kësaj Amriswil-i disoponon një taksi qyteti "Stadt-Taxi", me të cilën amriswiljanet dhe amriswiljanët udhëtojnë me leverdi brenda qytetti. Stacioni i trenit "Bahnhof", Autobusi "Bus"

Next