Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Last

Ju jeni ambientuar tanimë në Amriswil

Betty Fahrni, Britania e Madhe
Para së gjithash unë mësova gjermanishten zvicerane dhe pastaj iu prezantova fqinjëve të mi të rinj. Ata më ndihmuan mua përherë me informacione për Amriswil-in dhe janë edhe sot shokë të mirë për mua. Kjo është e gjitha ç'ka nevojitet!
 
 
Antonio Zinnà, Italia
Një pamje fenomenale ä mbi ü Amriswil-in dhe liqenin "Bodensee" ka nga Räuchlisberg. Dhe si arrin dikush atje? Ecet thjesht nga impianti sportiv dhe i kohës së lirë «1001» në drejtim të kullës së lidhjes së biznesit dhe pastaj ndiqet rruga e fushës për në Räuchlisberg. Kalofshi mirë!

 

 

Ju jeni ambientuar tanimë në Amriswil

Paulo Ferreira, Portugalia
Para ümbi 20 vjet unë erdha si fëmijë në Zvicër – për të thënë më saktësisht në Amriswil. Shkolla dhe shokët e   e që zura këtu më kanë ndihmuar mua gjatë integrimit. Një këshillë të vogël: Vizitoni patjetër kështjellën Hagenwil. Një vend i ö mrekullueshëm.
 
 
David Rodriguez, Spanja ñ
Unë erdha në moshën dy vjet nga Spanja për në Amriswil. Fqinjëria jonë ishte fort në dorë zvicerane, prandaj ne u ambientuam këtu si vetvetiu. Secili duhet të ketë parë zonën e mbrojtur natyrore "Hudelmoos" në pranverën ü që ü lulëzon ose në vjeshtën ä me ngjyrat e mrekullueshme.

 

Next