Stadt Amriswil

Share
Facebook
Twitter
Google
Radio/TV
Salla e sportit Oberfeld
Last

Radio/TV

Televizori kabllor, Billag

Radolfzell

Qyteti partner Radolfzell

Rast vdekjeje

Varrimi

Räuchlisberg

Rajoni ndodhet në jug të Amriswil-it. Që prej vitit 1979, komuna e mëparshme Räuchlisberg-Hagenwil bën pjesë në komunën politike të Amriswil-it.

Regjistrimi

Shërbime për banorët

Restorante

Gastronomia

Riciklimi

Mbeturinat, Vendi i heqjes, Qendra regjionale për pranim

Rinia

Komisioni i rinisë Amriswil "Juko", Shkolla e muzikës për të rinjtë Amriswil "JMSA", Vendi i specializuar për punën me të rinjtë "Yoyo", Këshillime për çifte, familje dhe të rinj

Rregullore dhe urdhëresa

Sporteli "Online"

Rruga Bahnhofstrasse

Rrugët më të rëndësishme të blerjes me një përzgjedhje të madhe në dyqane të specializuara.

Rruga sportive Finnenbahn

Impianti sportiv "Tellenfeld"

Rrugë biçikletash

Regjion lë që të zbulohet rehatshëm me biçikletë. Rrugët për biçikletë janë të pajisura me tabela speciale udhërrëfyese të kuqe.

Rryma eletrike

Punëtoria elektrike e Regio Energie Amriswil furnizon zonën e komunës politike të Amriswil-it me energji elektrike dhe është përgjegjëse për përkujdesjen e ndriçimit publik.

S

Salla e akullit

Salla më e afërt e akullit është qendra për sportet e akullit Romanshorn EZO, ku luhet edhe hokei në akull. www.ezo-tg.ch. Amriswill-i në akull "Amriswil on Ice"

Salla e sportit Oberfeld
Salla e sportit Oberfeld

Palestra trefishe Oberfeld" ndodhet ngjitur me pishinën e Amriswil-it. Impiantet mund të merren me qira tek kancelaria e qytetit .

Next